Naše zvěřina
Probíhá načítání, čekejte prosím.
Krkovice bez kosti z jelena | Jelen cca 1kg
Šťavnaté maso vhodné ke grilování, uzení nebo pečení. Určitě je důležité ji nepřekořenit.
Kýta bez kosti z divočáka | Divočák cca 1kg
Křehké maso, které je velmi jemné a rozhodně nepotřebuje zdlouhavou přípravu. Zkuste si ji připravit ...
Jelení maso na guláš | Jelen cca 1kg
Tady není moc co dodávat. Guláš je taková zvěřinová klasika, která ale nikdy nezklame. Protože právě ...
Gulášové maso z divočáka | Divočák cca 1kg
Tady není moc co dodávat. Guláš je taková zvěřinová klasika, která ale nikdy nezklame. Protože právě ...
Zaječí hřbet s kostí | Zajít cca 1kg
Zaječí hřbet je tím nejlepším, co můžete z jelena získat. Výborný je na smetaně, s bylinkami, ale i ...
Bok bez kosti z divočáka | Divočák cca 1kg
Kančí bok díky kvalitní vrstvě tuku vynikne při pečení s cibulí, česnekem, sádlem a kmínem. Nebo ...
Zaječí stehna zadní | Zajíc cca 1Kg
Zaječí stehna jsou šťavnatá a vhodná ke špikování. Zkuste je upéct a zkombinovat se slaninou.
Klobáskový balíček
Vychutnejte si naše klobásky se svými přáteli. Tento balíček je nabitý tím nejlepším zvěřinovým ...
Hřbet bez kosti z Muflona | Muflon cca 1kg
Mufloní hřbet je tím nejlepším, co můžete z jelena získat. Výborný je pečený na másle s tymiánem.
Plec bez kosti z jelena | Jelen cca 1kg
Vhodná především k pečení a dušení. Zkusete v kombinaci s vínem, tymiánem, houbami a borůvkami.
Plec bez kosti z Muflona | Muflon cca 1kg
Vhodná především k pečení a dušení. Chuťově podobná jehněčímu masu. Lichotí ji kombinace s divokým ...
Kýta bez kosti | Jelen cca 1 Kg
Křehké maso, které je velmi jemné a rozhodně nepotřebuje zdlouhavou přípravu. Zkuste si ji připravit ...
Hřbet bez kosti z divočáka | Divočák cca 1kg
Kančí hřbet je tím nejlepším, co můžete z jelena získat. Výborný je na smetaně, s bylinkami, ale i ...
Srnčí kýta bez kosti | Srnčí - cca 1 Kg
Křehké maso, které je velmi jemné a rozhodně nepotřebuje zdlouhavou přípravu. Zkuste si ji připravit ...
Zvěřinové paštiky – lahůdková, mandlová, s brusinkami, 200 g
Všechny naše produkty jsou z kvalitních surovin z českých a slovenských lesů.
Plec bez kosti Srnčí cca 1 Kg
Vhodná především k pečení a dušení. Kombinace s červeným vínem a jalovcem bude pro toto maso to pravé.
Škvařené sádlo z divočáka 150 g
Všechny naše produkty jsou z kvalitních surovin z českých a slovenských lesů.
Kýta bez kosti | Daněk cca 1 Kg
Křehké maso, které je velmi jemné a rozhodně nepotřebuje zdlouhavou přípravu. Zkuste si ji připravit ...
Jelení guláš, sklo - 0,7 l (dvě porce)
Obsahuje 2 porce luxusního jeleního guláše. Masný tepelně opracovaný výrobek.
Ořez - výrobní maso | Divočák cca 1kg
Maso z divočáka vhodné pro přípravu omáček či ragú. Vhodné i k dušení.
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.