Jelen
Jelení maso patří k těm známějším, co se týká zvěřiny. Je plné bílkovin, vitamínů a také v něm najdete draslík a železo. Zároveň je typické svým zajímavým aroma. Určitě stojí za ochutnání.
Probíhá načítání, čekejte prosím.
Hřbet bez kosti | Jelen cca 1kg
Jelení hřbet je tím nejlepším, co můžete z jelena získat. Výborný je v kombinaci s omáčkami z ...
Ořez - výrobní maso | Jelen cca 1kg
Maso vhodné pro přípravu omáček či ragú. Vhodné i k dušení.
Svíčka | Jelen cca 1kg
Svíčková na smetaně? Ano, s jelena svíčkovou to bude zase jiná a zajímavá.
Jelení guláš, sklo - 0,7 l (dvě porce)
Obsahuje 2 porce luxusního jeleního guláše. Masný tepelně opracovaný výrobek.
Mleté maso z jelena | Jelen cca 1kg
Proč nevyzkoušet zajímavější alternativu mletého masa? Vyzkoušejte třeba dančí karbanátky nebo mleté ...
Kýta bez kosti | Jelen cca 1 Kg
Křehké maso, které je velmi jemné a rozhodně nepotřebuje zdlouhavou přípravu. Zkuste si ji připravit ...
Krkovice bez kosti z jelena | Jelen cca 1kg
Šťavnaté maso vhodné ke grilování, uzení nebo pečení. Určitě je důležité ji nepřekořenit.
Jelení maso na guláš | Jelen cca 1kg
Tady není moc co dodávat. Guláš je taková zvěřinová klasika, která ale nikdy nezklame. Protože právě ...
Plec bez kosti z jelena | Jelen cca 1kg
Vhodná především k pečení a dušení. Zkusete v kombinaci s vínem, tymiánem, houbami a borůvkami.
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.